Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag bel dan met nummer

074 - 240 46 00


           

Huren?

Neem dan direct contact op met onze makelaars.

DTZ Zadelhoff
Diederik Oord
06 20 48 97 85

    

ten Hag
Onno Kromhof
06 536 96 307

Het nieuwe ondernemen is duurzaam en gezond, zo blijkt uit het BREEAM-certificaat van de Odin groep. Hans Lesscher is eigenaar van Odin, waartoe zijn 8 ICT-bedrijven horen. Vooral daarvoor bouwt hij het Expo Business Parc in Hengelo. BREEAM is een onafhankelijke beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. Onderdeel van BREEAM is de categorie ‘gezondheid en comfort’. Het ontwerp van de gebouwen op het Expo Business Parc scoort maximaal in deze categorie. Dit komt ondermeer door de fraaie inval van daglicht en de hoge isolatiewaarde van het gebouw.

Geen geluidshinder, altijd verse lucht

De isolatie in buiten- en binnenmuren heeft een gunstig effect op het energieverbruik. Maar ook de geluidshinder op de verschillende werkplekken is door de goede isolatie minimaal. Bovendien is het genieten van de prachtige vergezichten vanaf de etages. Door de ramen, die van planfond tot vloer rijken, komt gedoseerd daglicht binnen. Zo kijken werknemers en bezoekers uit over de weilanden aan de rand van Hengelo en het coulisselandschap van Twente. Elke ruimte is voorzien van een optimaal thermisch comfortniveau. Daardoor is de temperatuur per werkplek, afzonderlijk in te stellen. Zomer of winter, de binnentemperatuur is altijd optimaal regelbaar.

Vrij van schadelijke stoffen

Elke ruimte is voorzien van een constante aanvoer van verse lucht. Gelijktijdig wordt ‘gebruikte’ lucht afgevoerd. Inzet van hoogwaardige bouw- en afwerkingmaterialen maken dat de emissie van schadelijke stoffen nihil is in de kantoren. De hoogfrequente fluorescente verlichting zorgt voor maximaal visueel comfort. Op elke werkplek is dit licht naar eigen wens in te stellen.

Bedrijfsruimte huren

Het hoofdgebouw op Expo Business Parc is klaar in juni 2013. In dit gebouw biedt Odin Groep ruim 1.700 m2 bedrijfsruimte te huur aan. Wilt u werken in een bedrijfsgebouw dat energiezuinig is en waar het bovendien zeer gezond werken is? Informeer dan naar de mogelijkheden.
Mail of bel 074 – 240 46 00.
Tags: duurzaam, Breeam, Odin Groep, nieuwe ondernemen, Expo Business Parc, bedrijfsruimte, huren