Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag bel dan met nummer

074 - 240 46 00


           

Huren?

Neem dan direct contact op met onze makelaars.

DTZ Zadelhoff
Diederik Oord
06 20 48 97 85

    

ten Hag
Onno Kromhof
06 536 96 307

Eigenaar Hans Lesscher vertelt over de plannen die hij heeft op het 6 hectare grote terrein langs de A1 in Hengelo. Tijdens een live-uitzending neemt hij de kijker mee door het voormalige beurscomplex. U ziet de oude hoofdingang en de reclameborden van de evenementenhal. Ook proeft u nog even van de sfeer tijdens een huishoudhobby beurs. Zelf heeft Lesscher goede herinneringen aan het pand.  Hij bezocht verschillende business beursen en zelfs een rommelmarkt in de Expo. Ook het bedrijfsfeest van zijn bedrijf, de Odin Groep, werd er al eens gevierd.

Een van de grootste en modernste datacentra van Europa

Het beursgebouw bestaat uit bijna één hectare bedrijfsoppervlakte. Dit vormt de basis voor het highspeed datacenter van ca. 7.990 m2 groot. Dan nog is er ruimte genoeg over voor het inrichten van een logistiek centrum. Er komen kantoortorens bij het complex en de waterpartij wordt vergroot. Ook zijn er plannen voor de bouw van een gezamenlijke horecavoorziening en ruimte voor congressen.

Extra aandacht voor energieverbruik

In het filmpje vertelt ontwikkelingsmanager Marco Spekreijse van Explorius uit Rijssen, hoe duurzaamheid zich uit in het project. Als belangrijkste voorbeeld noemt hij de hoge isolatiewaarde in de gebouwen. Ook het hergebruik van warmte en de inzet van regenwater zijn bijzonder. Elektrische laadpalen voor auto’s en fietsen, horen straks tot de standaard uitrusting van het Expo Business Parc.
Tags: Odin Groep, Expo Business Parc, datacenter, energieverbruik, bedrijfsruime