Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag bel dan met nummer

074 - 240 46 00


           

Huren?

Neem dan direct contact op met onze makelaars.

DTZ Zadelhoff
Diederik Oord
06 20 48 97 85

    

ten Hag
Onno Kromhof
06 536 96 307

Het nieuwe ondernemen

Technologie stelt mensen vandaag de dag in staat hun werk altijd en overal te doen. Ongehinderd door files en fysieke afstanden, met de volmaakte vrijheid om samen te werken en kennis te delen. Een sociale trend die we ook wel eens benoemen als Het nieuwe werken.

Verfrissende visie

En nu is er Het nieuwe ondernemen. Een verfrissende visie op bedrijfshuisvesting, die vorm en inhoud krijgt op een toplocatie aan de A1 bij Hengelo. Het nieuwe Expo Business Parc is een plek waar rust, kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit elkaar ontmoeten in een groene, campusachtige ambiance met uitstekende faciliteiten. Zo ontstaat een klimaat waarin eigentijdse ondernemers én hun medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Bovendien is het Expo Business Parc zeer goed bereikbaar, en dat is ook in deze tijd een plus. Want ondanks al die thuis- en mobiele werkers heeft een bedrijf nog altijd een thuishaven nodig.

Flexibel, duurzaam en winstgevendheid

In een duurzaam groene omgeving is Expo Business Parc (EBP) een prachtige thuisbasis voor uw bedrijf. Hier komen flexibiliteit en duurzaamheid bijeen met alle kansen tot groei van winstgevendheid. Medewerkers hebben een heerlijke werkplek met prachtig, vrij uitzicht. En dat terwijl EBP ook werken op andere locaties betrouwbaar en eenvoudig mogelijk maakt. Dat kan door haar uitstekende digitale netwerk en het veilige datacenter van Previder. Met maar liefst 6000 m2 hoort deze tot de grootste en modernste in zijn soort. Zelfs internationaal staat de Odin Groep, als eigenaar van het datacenter, hierom bekend.