Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag bel dan met nummer

074 - 240 46 00


           

Huren?

Neem dan direct contact op met onze makelaars.

DTZ Zadelhoff
Diederik Oord
06 20 48 97 85

    

ten Hag
Onno Kromhof
06 536 96 307

Het Parc

Het totale terreinoppervlak van Expo Business Parc omvat 6 hectare. Ruimte waar rust, kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit samenkomen. Een prachtige basis voor het nieuwe ondernemen. Werken in deze parkachtige omgeving met mooi gesitueerde kantoor- en bedrijfstorens, is elke dag genieten.

Meer voordelen van ondernemen op Expo Business Parc:

  • Zeer gunstige ligging aan de A1
  • De uitgebreide parkeermogelijkheden dichtbij de gebouwen
  • Veel groen, bomen, struiken, water en zuivere lucht
  • Aantrekkelijke wandelpaden en ommetjes
  • Meeliften op gebruik van duurzame energiebronnen
  • Gebruik energiezuinige verlichting en installaties
  • Positieve uitstraling van het streven naar een CO2 neutrale exploitatie
  • Nog meer kostenbesparing door parkmanagement

De gebouwen

Het Expo Business Parc bestaat uit hoog- en laagbouw. In de eerste kantoortoren (EBP1) bieden de verdiepingen 1 tot en met 8 en 12 onderdak aan de circa 250 medewerkers van de Odin Groep. Verdieping 9 is verhuurd aan de bedrijven EY en Plasticon Composites, verdieping 10 is verhuurd aan Plasticon Composites en verdieping 11 is verhuurd aan de bedrijven CRMCompany en HumanUnitedXS. In het gebouw beschikt de begane grond over een receptie, centrale hal en bedrijfsrestaurant. Op de eerste verdieping bevinden zich alle vergader- en presentatieruimtes. Uiteraard zijn deze allen voorzien van de laatste audiovisuele technieken. Ook de hele tweede kantoortoren (EBP2) is beschikbaar voor verhuur. De indeling van de vrije verdiepingen van EBP2 zijn in overleg vrij in te vullen en op te delen in 2 of 4 afzonderlijk toegankelijke huureenheden. Naast de 2 hoofdgebouwen zijn er in fase 3 diverse mogelijkheden voor bedrijven om elders op de ‘campus’ bijvoorbeeld een kantoor of bedrijfs-gebouw te laten realiseren, uiteraard binnen de randvoorwaarden van het beeld-kwaliteitsplan.                      

Faciliteiten

Naast alle voorgaande features heeft het Expo Business Parc nog een aantal extraatjes. Zo hebben alle gebouwen op het terrein een directe toegang tot het datacenter en de daarbij behorende high-speed (100MB) data- en internetmogelijkheden. En dat betekent besparing op dure aansluitingskosten en eigen serverruimtes om IT-infrastructuur te stallen. Het gezamenlijke voorzieningencluster is een ander voorbeeld van de luxe die het park biedt. In dit centrale state-of-art complex worden in de tweede fase horeca, sport en vergaderfaciliteiten samengebracht.