Transport

Infrastructuur en vervoer goed geregeld

Het Expo Business Parc is voorzien van 6 oplaadpunten voor elektrische vervoersmiddelen. U begrijpt dat deze elektriciteit geleverd wordt door een 100% duurzame energiebron. De Odin Groep stimuleert medewerkers en bezoekers zoveel mogelijk lopend, met de fiets of per openbaar vervoer te komen. Dit doet ze door het terrein van uitstekende randvoorwaarden te voorzien.

Goede basisvoorzieningen

De Odin Groep pakt het stimuleren van fietsgebruik serieus op. Dat doet ze door aanleg van ruime en veilige fietsenstalling. Ook zorgt ze voor inrichting van dames- en herendouches met bijhorende kleedruimten en lockers. De wandel- en fietspaden op het Expo Business Parc zijn veilig en goed verlicht op momenten dat het nodig is. Ook zijn er voldoende oplaadpunten voor elektrische vervoersmiddelen.                      

Openbaar vervoer en het Expo Business Parc

De bus van vervoerder Connexxion rijdt langs het Expo Business Parc. Naar verwachting, zal de trein binnen afzienbare tijd stoppen bij bedrijvenpark De Veldkamp in Hengelo (dichtbij Ikea). Daarmee ligt het park dan op loopafstand van het dichtstbijzijnde station. In de centrale hal van elk kantoorgebouw vindt u actuele reisinformatie via een vervoersinformatiepunt.

Antwoord op al uw vragen?

ExploriusNeem contact op met Ir. Marco Spekreijse, ontwikkelings-manager bij Explorius. Mail of bel: 0548 543 774. Expo Business Parc Transport