Gezondheid en comfort

De meest gezonde plek om te werken

In de categorie ‘gezondheid en comfort’ scoorde het ontwerp van Expo Business Parc maximaal volgens BREEAM! Dit komt door de fraaie inval van daglicht en zeer goede geluidsisolatie tussen gebruiksruimten. Gunstig voor beperking van energiegebruik én om geluidhinder tegen te gaan. Ook de toevoer van verse lucht en lichtwering spelen mee. En wat dacht u van de prachtige vergezichten vanaf de etages waarop kantoorruimten zich bevinden.

Gezondheid, comfort en duurzaamheid

De isolatie van de gebouwen op het Expo Business Parc is goed doordacht en uitgevoerd. Dat blijkt ondermeer uit hoogwaardig aluminium kozijnen met 3 laags beglazing. De ramen rijken van de vloer tot het plafond waardoor veel daglicht naar binnen kan komen. En is het licht te fel of te warm, dan biedt de lichtwering uitkomst.

Verse lucht en fijne temperatuur

De kantoren in het Expo Business Parc zijn voorzien van een optimaal thermisch comfortniveau. Dit maakt dat de temperatuur per werkruimte eenvoudig naar wens instelbaar is. Of het nou zomer of winter is, de binnentemperatuur blijft altijd optimaal voor de werkproductiviteit. Elke ruimte is voorzien van constant aanvoer van verse lucht en afvoer van ‘gebruikte’ lucht. Alle leidingen en luchtkanalen in het gebouw hebben een hoge isolatiewaarde. En door inzet van hoogwaardig bouw- en afwerkingmateriaal is de emissie van schadelijke stoffen nihil.                        

Variatie per werkplek

In elke ruimte geniet u van zogenaamde hoogfrequente fluorescente verlichting. Deze is aangebracht voor maximaal visueel comfort. Een sterk verlichte werkplek is niet altijd en overal praktisch en aangenaam. De verlichting beschikt daarom over veel niveaus. Deze is met eenvoudig te bedienen schakelapparatuur naar wens instelbaar. De wanden tussen kantoorruimtes en gangen zijn uitstekend geïsoleerd. Dit maakt dat geluidshinder, zowel binnen als buiten, geen onderwerp op het Expo Business Parc.

Antwoord op al uw vragen?

ExploriusNeem contact op met Ir. Marco Spekreijse, ontwikkelings-manager bij Explorius. Mail of bel: 0548 543 774. Expo Business Parc Gezondheid