Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor úw zakelijke bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact op met Astrid Kamp via 06 22 20 14 78.

Downloads

Klik hier voor de algemene PDF, of de PDF's van EBP1 en EBP2 voor de specificaties.

Top Floor

Voor een zakelijke bijeenkomst op topniveau

Expo Business Parc in Hengelo biedt naast ruimte voor bedrijvigheid ook gelegenheid voor bijeenkomsten op letterlijk hoog niveau. De Top Floor − de 12e verdieping van het hoofdkantoor van de Odin Groep aan de A1 − is namelijk beschikbaar voor vergaderingen, presentaties, businessborrels, dinermeetings en andere zakelijke events. Groepen tot zo’n 100 personen kunnen hier op een bijzondere manier samenkomen ‘in de cloud’.

Impressie

Speekzaal Speekzaal Feestzaal Feestzaal

Géén evenementenlocatie

De Top Floor is nadrukkelijk niet bedoeld als de zoveelste evenementenlocatie. Aan het organiseren van een bijeenkomst op deze unieke plek is een duidelijke voorwaarde verbonden: er moet een logisch verband bestaan − of worden gelegd − met de activiteiten van de partijen die de ruimte aanbieden. Met een thema-avond over bedrijfshuisvesting of ICT bent u bijvoorbeeld van harte welkom. Maar u kunt het genoemde ‘logische verband’ ook aanbrengen door in uw programma ruimte te creëren voor een presentatie over duurzaamheid door een spreker van Expo Business Parc. Of voor een presentatie over onderwijs en ICT, cloud computing en datacenters door een spreker van de Odin Groep.

Invulling naar wens

De Top Floor is een ruime locatie die bestaat uit twee delen, allebei met een eigen dakterras. Het ene deel is een hightech presentatieruimte met complete multimediaondersteuning. De tweede ruimte biedt een lounge-achtige setting die bij uitstek geschikt is voor een borrel, diner of ander gezellig samenzijn. Het spreekt vanzelf dat het tussen beide ruimtes ook makkelijk schakelen is, voor perfecte combinaties van ‘informatief’ en ‘informeel’. De aanwezige faciliteiten kunnen in overleg worden aangepast aan uw specifieke wensen. Op het gebied van catering kunt u gebruik maken van de diensten van onze partners, maar in overleg kunt u ook uw eigen leverancier(s) kiezen.

Ontdek het zelf

De geschiktheid van de locatie is inmiddels al ruimschoots aangetoond in de praktijk: op de Top Floor zijn inmiddels al diverse ‘top events’ georganiseerd, zoals de Vastgoedborrel, de Bedrijventerrein Westermaat en het Gala Hengelo Business. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor úw zakelijke bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact op met Astrid Kamp via 06 22 20 14 78.

De mogelijkheden voor u!

Top Floor zou met de volgende faciliteiten invulling kunnen geven aan uw wensen:

  • Goed bereikbare locatie langs de A1;
  • Uitstekende parkeermogelijkheden;                
  • Grote loungeruimte van 220 m2;
  • Grote presentatieruimte met multimedia van 220 m2; 
  • Allerlei multimedia mogelijkheden voor presentaties;
  • Diverse vormen van catering in overleg.       


Onze makelaars

DTZ Zadelhoff


Mail Bart Wientjes van DTZ Zadelhof
of bel: 06 51 419 844
 

ten Hag


Mail Onno Kromhof van Makelaars
groep Ten Hag of bel: 06 536 96 307